Žena se před 10 lety vzdala domácího vaření a raději se stravuje venku nebo si objednává jídlo. Myslí si, že je to levnější a méně stresující. „Nemám čas na vaření,“ říká.
Mladá žena dává přednost rychlému občerstvení FOTO: FB
Saffron Boswellová si jídlo buď objednává, nebo si ho dává venku na snídani, oběd i večeři, a to všech sedm dní v týdnu. Šestadvacetiletá žena nesnáší vaření a od té doby, co se odstěhovala sama, si deset let neuvařila žádné jídlo.
Běžný den podle whatsthejam zahrnuje návštěvu kavárny, kde si dá anglickou svačinu s sebou, objedná si sendvič, poobědvá v pizzerii nebo si k večeři objedná salát a hamburger.
Žena utratí měsíčně za jídlo s sebou a jídlo na vyžádání téměř 500 eur.
„Vaření od základu stojí hodně peněz. Zkoušela jsem to, nefungovalo to a už to nechci. Nechápu, proč bych měla utrácet peníze za večeři, která bude příšerná“. Říká Šafránková.
Říká, že to šetří čas a úsilí. Navzdory kritice mladá žena říká, že se má dobře, vede aktivní společenský život a chce si jen užívat života.
„Lidé si myslí, že je to divné, ale všichni moji přátelé dělají to samé. Nemám čas na vařečku. Jsem zdravá, mám peníze a život je příliš krátký na to, abych ho trávila v kuchyni.“ řekla mladá žena.