Pečeně z pečeného roštěnce. Recept, po kterém šílí celý internet. A must-try

Jediné, co musíte udělat, je respektovat instruktáže níže a nakonec dostanete nejlepší vepřový bůček uzený v troubě, jaký jste kdy vařili a jedli, mnohem lepší než ve velkých restauracích u nás.

SUROVINY

1 syrová a uzená vepřová klobása cca. 1 kg (s kostí)
1 červená cibule
1 bílá cibule
zrnka pepře
jalovcové bobule
kmín
skoky

PŘÍPRAVA:

Ve velkém hrnci vařte chorizo se dvěma cibulemi a kořením asi 30 minut.

Poté ho vyjměte, vložte na plech a před vložením do trouby ostrým nožem nařízněte kůži.

Poté vložte plech do předehřáté trouby a pečte chorizo při 180 stupních na stupeň propečení, rovněž po dobu 30 minut.

Pokud nemáte brojler, zapněte chorizo na 200 stupňů a prodlužte dobu pečení, dokud chorizo nezíská hnědou kůrčičku.

Pozor. Vodu, ve které se chorizo vařilo, nevyhazujte, je ideální na suchou fazolovou polévku nebo i na bramborovou polévku.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Čínské bistro CAI FU JIU JIA

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: