Blog – Čínské bistro CAI FU JIU JIA

Jak připravit nejlepší česnekové pesto na grilované maso

Složení: 1:

  • Zelený česnek
  • Ořechy (vlašské/kešu ořechy…, ale obejdete se i bez nich)
  • Extra panenský olivový olej (může být i lněný, lískooříškový…)
  • Sůl
  • Chilli papričky
  • Citron

Příprava:

  • Česnek vložte do síta a dobře propláchněte pod tekoucí studenou vodou.
  • Omytý česnek scedíme, necháme trochu oschnout a vložíme do mixéru. Nyní můžete k česneku přidat sůl, citron, ořechy, chilli a olivový olej.
  • Všechny ingredience rozmixujte v mixéru
  • Pesto uchovávejte v lednici a ochucujte jím těstoviny nebo grilované ryby či maso.

Toto pesto je ideální ke grilovanému masu.

Exit mobile version