Blog – Čínské bistro CAI FU JIU JIA

Francouzská večeře: Příprava lahodného cibulového koláče z jednoduchých ingrediencí

Francouzská večeře: Příprava lahodného cibulového koláče z jednoduchých ingrediencí

Cibulový koláč je jemný a voňavý pokrm, který se skvěle hodí k příjemné večeři s rodinou. Jeho příprava je neuvěřitelně snadná a výsledek vás příjemně překvapí.

K přípravě budete potřebovat:

  • 200 g mouky;
  • 100 g zakysané smetany;
  • 100 g másla;
  • 1 vejce;
  • špetka soli;
  • 2 cibule.

Rozpusťte máslo a přidejte do něj mouku a zakysanou smetanu. Směs nechte asi 30 minut odležet.

Cibuli nakrájíme na tenká půlkolečka a osmažíme na rozehřáté pánvi. Přidejte sůl a vejce. Dobře promíchejte.

Předehřejte troubu na 200 stupňů.

Vložte těsto do formy. Navrch přidejte uvařenou cibuli.

Koláč dejte péct do trouby na 40-45 minut. Dobrou chuť!

Exit mobile version