Blog – Čínské bistro CAI FU JIU JIA

Rodina se z této večeře zblázní: Neuvěřitelné julienne v troubě za 15 minut.

Rodina se z této večeře zblázní: Neuvěřitelné julienne v troubě za 15 minut.

Poradíme vám, jak připravit julienne v troubě podle jednoduchého receptu. Nebude vám to trvat dlouho a vaše rodina bude naprosto nadšená.

K přípravě budeme potřebovat:

  • 250 g kuřecích řízků;
  • 250 g žampionů;
  • 1 cibule;
  • 150 g sýra;
  • 1 polévková lžíce mouky;
  • 120 ml smetany;
  • koření a sůl.

Cibuli nakrájejte nadrobno a nechte ji osmahnout na pánvi, poté přidejte nakrájené houby. Když se tekutina odpaří, přidáme kousky kuřete, sůl a koření.

Ve smetaně rozmícháme mouku, vlijeme do pánve s kuřetem a houbami a vaříme, dokud omáčka nezhoustne. Julienne vložíme do formiček, posypeme strouhaným sýrem a pošleme na 10-15 minut do trouby. Neuvěřitelná večeře je hotová!

Exit mobile version