Blog – Čínské bistro CAI FU JIU JIA

Jen šlehal tvaroh a čokoládu: Dostali jsme takové, že domácnost otevřela ústa v úžasu.

Jen šlehal tvaroh a čokoládu: Dostali jsme takové, že domácnost otevřela ústa v úžasu.

Pokud si myslíte, že příprava luxusního dezertu není nic pro vás, velmi se mýlíte.

Ukázalo se, že z tvarohu můžete bez námahy připravit vynikající chutnou pochoutku.

Na přípravu jsme si vzali:

  • 200 g tvarohu;
  • 100 g hořké čokolády;
  • cukr nebo sladidlo podle chuti.

Tvaroh šlehejte mixérem tak dlouho, dokud v něm nebudou hrudky. Čokoládu rozpustíme libovolným způsobem, vmícháme ji do tvarohu a podle chuti přidáme cukr nebo sladidlo.

Formu vyložte pergamenem na pečení nebo potravinovou fólií, rozetřete do ní tvarohovou směs, přitlačte ji lžící a pošlete do lednice, vrch přikryjte potravinovou fólií.

Po několika hodinách dezert ztuhne, zhoustne, lze jej krájet nožem a podávat. Dobrou chuť!

Exit mobile version